OFERTA WIGILIJNA

Bufet ciepły:

- Zupa grzybowa z kluskami – 12,50zł/porcja

- Barszcz czerwony z uszkami wigilijnymi – 12,50zł/porcja

- Krem z borowików z prażoną cebulką – 15,-zł/porcja

- Żur wigilijny z suszonymi grzybami i paloną cebulką – 12,50zł/porcja

- Karp smażony na maśle – 11,-zł/porcja

- Karp pieczony w porach, jabłkach i rodzynkach – 14,- zł/porcja

- Pstrąg pieczony z warzywami w aromatycznym maśle – 14,- zł/porcja

- Łosoś pieczony w musie pomarańczowo-imbirowym z nutą miodu - 15,- zł/porcja

- Łosoś pieczony w cieście francuskim ze szpinakiem i beszamelem – 8,-zł/porcja

- Polędwica z dorsza w sosie cytrynowym porcja – 15,-zł/porcja

- Bigos wigilijny – 9,-zł/porcja

- Pierogi z kapustą i grzybami – 3,-zł/szt

 


Bufet zimny:

- Sałatka z grillowanymi warzywami, kaszą bulgur, suszonymi pomidorami i serem gorgonzola – 8,- zł/porcja

- Sałatka śledziowa z ziemniakami, ogórkami kiszonymi, cebulą, czerwoną fasolą – 7,50 zł/porcja

- Sałatka tradycyjna jarzynowa - 6,50zł/porcja

- Ryba po grecku - 9,-zł/porcja

- Karp w galarecie – 12,-zł/porcja

- Tymbaliki z sandacza z zielonym groszkiem, marchewką, brokułami i koperkiem - 10,-zł/szt

- Śledź pod pierzynką - 9,-zł/porcja

- Tatar ze śledzia z kaparami, czerwoną cebulką, musztardą francuską - 9,-zł/porcja

- Tradycyjny śledź z cebulą i oliwą – 8,50zł/porcja

- Kompot z suszu – 3,90 zł/ porcja